Klímatöltés

Fontos kiemelni, hogy a megfelelő és egészségünket nem veszélyeztető klímarendszer autónkban rendszeres karbantartást igényel. Évente javasolt a pollenszűrő cseréje, mellyel megelőzheti a pollenszűrőn megtelepedő baktériumok és gombák által okozott kellemetlen szagot az utastérben és nem utolsó sorban elkerülheti a megbetegedéseket. A pollenszűrő cseréje a klíma hatékonyságát is növeli, mert a szennyeződéssel eltömődött szűrőn nem áramlik át megfelelően a lehűtött levegő.

Klímarendszer hatékonyságát befolyásolja a klíma rendszerben a megfelelő klíma töltet mennyisége is. Ha nem megfelelő a mennyiség, csökken a klíma hatékonysága. Évente érdemes ellenőriztetni a hűtőközeg mennyiségét és az olaj mennyiséget. A nyári szezon elött érdemes elhozni az autót klímatöltet mennyiség ellenőrzésre, ahol az olajat is ellenőrizzük.

Klímatisztítás szervizünkben

A klíma tisztítása sem elhanyagolható az egészségünk érdekében. lehetőség van vírus és gombaölő klímatisztító spray segítségével megtisztítani az autóklímát, melynek köszönhetően kellemes illat lesz az utastérben. A klímatisztító sprayt a kellemes illat tartóssága érdekében a nyári szezon alatt többször is érdemes igénybe venni.

Választhatja az ózonos klímatisztítást is, mely szolgáltatás nálunk is elérhető.

Készüljön fel Ön is a nyárra, ellenőriztesse klímáját időben, még a szezon elött!

© Copyright 2022 Honlap fejlesztés: Marketingsziget