Átvizsgálás

Ne bízza a véletlenre a használt autó vásárlást!

Bizonyára Ön is tisztában van a használt autó vásárlás nehézségeivel és buktatóival.

Ugye ismerős, ahogy a kereskedő meggyőzően meséli az autóról: „A járművet idős hölgy használta hetente bevásárláshoz, lassan közlekedett vele és rendszeresen hordta szervizbe, melyet a szervizkönyv és a kilométeróra állás is igazol.”

A szervizkönyv és a kevés kilométer még nem jelenti azt, hogy jó állapotú az autó.

Ha nincs megfelelő képzettségünk és diagnosztikai műszerünk, bizony kellemetlen meglepetés érhet minket a vásárlás után. Lehet, hogy azt gondoljuk, jó vétel volt az autó, de később kiderül, hogy többszázezres javítást kell elvégezni rajta, hogy biztonságban tudjuk vele közlekedni. Ezt a problémát megelőzhetjük azzal, hogy autóvásárlás elött állapotfelmérést, átvizsgálást kérünk a megvásárolni kívánt járműre.

Mi történik az átvizsgáláskor?

Átvizsgáláskor a diagnosztikát legális hivatalos naprakész műszerrel végezzük, mellyel akár 10-nél is több vezérlőegység adatát elemezzünk, mint a motorvezérlő, légzsák, kormánymű, váltó, klímarendszer. Járó motornál pedig a motor pillanatnyi működését diagnosztizáljuk. Az állapotfelmérés részeként átvizsgáljuk a fékrendszer, a kipufogót, motort, folyadékszinteket, futóművet, világítást, klímarendszert és az akkumulátort.

Nyaralás előtti átvizsgálás

Nyaralni készül és nem szeretne azon izgulni, hogy a nyaralás alatt elromlik az autója? Jelentkezzen be átvizsgálásra, hogy nyugodtan élvezhesse a nyaralás minden pillanatát, és ne az autójával kelljen törődnie. Egy külföldi nyaralás esetében könnyen a sokszorosába kerülhet az autónk javíttatása, ha éppen nyaralás alatt romlik el. Egy átvizsgálással azonban kiszűrhetőek az autó hibái, amiket a használója még nem vesz észre, de a szakemberek a megfelelő diagnosztikai műszerrel már észrevesznek.

© Copyright 2022 Honlap fejlesztés: Marketingsziget